top of page
Search
  • Writer's pictureHjortlands Paradis

Storslått feiring!

Hvilken dag er vel ikke bedre å annonsere et supert samarbeid med BKLF, enn på skillingsbollens dag 😀!Jeg var veldig glad da jeg fikk telefon her for litt siden, om jeg hadde lyst å ta en prat med selveste bakesjefene Gunnar Bakke og Kjetil Dale Aas for å diskutere et mulig samarbeid. BKLF/ Bakelandslaget hadde behov for hjelp og ville gjerne diskutere litt rundt analyse, strategi og markedsføring.


Det er klart at man har lyst å være med å fremme Norges Bakere og være med å hjelpe å støtte opp slik at man er sikret brød kaker og boller i fremtiden! Vi alle Elsker jo deig!


Jeg kan stolt si at jeg har den siste måneden jobbet med å analysere BKLF sine kanaler og nettsider. Jeg har deiget meg i masse smakfulle tall og statistikk for å for å se på videre hvordan vi kan heve synligheten og mulighetene deres digitalt.


Videre vil vi jobbe sammen for å se på struktur og muligheter for å nå ennå bredere ut med brød og kaker til folket! Jeg anser det som utrolig viktig arbeid og gleder meg til fortsettelsen.


Takk så masse til BKLF for tilliten. Gleder meg virkelig til videre samarbeid!
Fra venstre Kjetil Dale Aas og Gunnar Bakke

37 views0 comments

Comentarios


bottom of page