top of page
Using Mobile Phones

Verktøy

For å håndtere alle oppgaver som hører med når man skal drive med digital markedsføring, så er det mange forskjellige verktøy man kan bruke der ute for å lette hverdagen. Ikke alle er like gode og ikke alle leverer helt som forespeilet. 

 

Jeg har jobbet med markedsføring i snart 25 år og har over tiden både fått meg noen favoritter og også en god del erfaringer på gode alternativer ut i fra hvor du er både når det kommer til behov, budsjett og ønsket bruk

Under her vil jeg liste opp flere verktøy som er iherdig testet av undertegnede og som kanskje ikke så mange vet om, men som jeg anbefaler til mine kunder og kontakter. 

Det som ofte er mine kriterier er at det skal være et verktøy som dekker flere behov og gjerne samler flere oppgaver på et sted, det skal være brukervennlig, det må henge med i tiden og de digitale endringene OG dersom det koster litt, så må det være verdt det.

Jeg håper denne listen vil være av nytte for deg også. Har du noen spørsmål rundt verktøyene under her, andre verktøy eller trenger du noen å sparre med rundt dette, så ta kontakt, så hjelper jeg deg gjerne!

Skal du lage nye websider til deg selv og din bedrift, så ville jeg valgt WIX. Wix er oversiktlig, brukervennlig og her får du alt du trenger til din første nettside.. eller andre. (Her kommer mer info etter hvert).

4375148_logo_wix_icon.png
Kajabi.jpeg

Kajabi er også en nettsideløsning for deg som trenger nye nettsider. Ønsker du å bygge en nettside for å kjøre online kurs - da altså kurs som du bygger online - Ja, da er Kajabi en av de aller beste på markedet.

(Mer info kommer her)

Envato er for deg som søker inspirasjon og kreativitet. Envato gir deg alt du trenger som markedsfører; bilder, video, musikk, maler for Insta, Tiktok, Power Point, grafiske maler m.m.. Her finner en kreativ sjel det hun/ han trenger! (Mer informasjon kommer her).

envato-new-20208156.jpg
hqdefault.jpg

Pond5 er stedet for deg som jobber kreativt. Spesielt dersom du jobber med video. Jeg har benyttet meg av Pond5 i flere år og er et sted jeg vender tilbake til når jeg trenger videoklipp og lyd, spesielt.

Deeezy er for deg som jobber kreativ og trenger "ready to use" designressurser. Her finner du fonter, vector, typografi, mock-ups, bilder, mock-ups m.m. 

Deeezy_edited.jpg
bottom of page