top of page

Wix

Wix er et fantastisk publiseringsverktøy dersom du skal lage nettsider. Dersom du ikke har laget nettsider før, så vil jeg anbefale deg å sjekke ut Wix. Wix er veldig enkelt, brukervennlig, men likevel et kraftig verktøy.

Image by Kelly Sikkema

Det første man må tenke på før man velger hvilket publiseringsverktøy man skal velge, er å finne ut hva man trenger av websiden du skal bygge. Hvilke funksjoner skal nettsiden ha? Hva skal nettsiden gjøre for deg?

Skal du ha nettbutikk? Sette opp online kurs? Nettbutikk? Skal du å sende ut nyhetsbrev? Blogge? Legge ut videoer? Selge produkter uten nødvendigvis opprette nettbutikk?

Der er mange ting som bør avklares og tenkes på før du starter å sette opp nettsiden din. Jo mer du har tenkt på i forkant, jo enklere vil jobben bli. Det å tenke på struktur, hva den skal inneholde m.m.

Det som er fint med Wix er at "what you see is what you get". Med det mener jeg at du kan redigere rett I designet. Slik at du redigerer og kan se hvordan siden vil se ut i det du gjør endringene. Utrolig enkelt og brukervennlig.

Du har god løsning på sideoppsett, alternativer, struktur, farger, fonter. Der er mange flotte maler å bruke som utgangspunkt, eller du kan velge å bygge helt fra scratch. 

Wix er løsningen jeg anbefaler de kundene som ikke har nettside fra før og som planlegger å jobbe med nettsidene sine selv. Dette da alt er veldig lett forståelig og samtidig er det en god plattform for samarbeid, samt at de har masse gode opplæringsvideoer.

Wix har endret hele oppsettet/ baksiden nylig slik at alt er oppgradert og det er masse nytt, med masse nye muligheter. Editor X som tidligere var en separat del av WIx, er nå integrert i heleheten og dette gir en god del nye og utrolig spennende muligheter.

Ta kontakt dersom du er usikker på hvilken løsning du skal velge.

bottom of page