top of page

OM  MEG

Mitt navn er Cecilie L. Hjortland også kalt Frk Hjortland av enkelte, derav navnet.
Jeg har mange års erfaring som markedssjef og som digitalansvarlig for flere store, norske og internasjonale merkevarer. Min erfaring strekker seg bredt fra dagligvarehandel (FMCG), fiskeribransjen, broadcast, helse, shipping, strøm, skjønnhet, mote og hudpleie m.m.

Hvit bluse_Stående_Farge.jpg

Frk Hjortland ble opprettet fordi jeg så at det var et behov fra flere til å få hjelp til markedsføring, både små og mellomstore bedrifter. Jeg fikk mange spørsmål om alt fra strategi, profil og merkevarebygging, grafisk design, foto, video, sosiale medier, planlegging, verktøy, måling m.m. Og et gjennomgående tema som alltid dukker opp, det å finne riktige verktøy for å kunne klare å hjelpe seg selv, til å få til et effektivt samarbeid på kryss og tvers. Så med mitt brennende engasjement for å prøve å gjøre internettet til et vakrere sted og også hjelpe små bedrifter til å bli mer synlige og selvhjulpne, så opprettet jeg Frk Hjortland.

 

Det å ha mulighet til å ansette en egen fulltids markedsfører er ikke for alle., og det er ikke alle som har behov for noen fulltid heller, de trenger bare hjelp på enkelte områder. Det er HER jeg kan jeg hjelpe! Lei meg inn som din egen markedssjef/digitalansvarlig på timesbasis, prosjekt, eller engasjement. Jeg er fleksibel og tilpasser meg ditt omfang og behov. Om du tar kontakt, så skriv gjerne hva du trenger hjelp til.

Etter å ha jobbet med markedsføring, merkevarebygging og kommunikasjon i mange år, så vet jeg hva som må til for å lykkes! Jeg har bygget opp flere store og små merkevarer innen digitale og sosiale medier og vet hva som må til for å lage engasjerende og godt innhold samtidig hva man bør tenke på for å bygge en solid merkevare.

Jeg har bred erfaring rundt verktøy/produkter som; Adobe CC (Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects; Premiere Pro m.m.), EPI Server og andre publiseringsverktøy (Wix, Wordpress, Webflow, Squarespace m.m). Sosiale verktøy som Sproutsocial, Falcon og Iqonosquare. Googles utallige verktøy; Analytics, Adwords/ Ads, Tag Manager, Trends, Data studio m.m. Har også jobbet mye med CRM, leadsgenering og inbound marketing gjennom HubSpot, men kjenner også til Salesforce og andre alternativer på markedet.

Føler du at du trenger hjelp til å markedsføre deg selv og din bedrift? Trenger du noen som kan markedsføring, uten at du trenger å hyre de inn på fulltid? Føler du at du trenger en å sparre med? Eller lurer du på hvordan du kan få din virksomhet til å skape flere leads og få flere kunder? Eller er du helt i startgropen og trenger "bare" en logo og profil?

Ta kontakt! Jeg hjelper deg gjerne og sammen finner vi en løsning som er tilpasset ditt behov!

Gleder meg til å høre fra deg!

NOEN AV MINE KUNDER

TA KONTAKT

Gleder meg til å høre fra deg!
frkhjortland@gmail.com  |  Tel: +47 958 33 465

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle

Takk for innsendingen din!

bottom of page