top of page
Search
 • Writer's pictureHjortlands Paradis

13 gratis e-post signaturer for gmailNår man driver for seg selv, så skriver man ofte en god del mail. Det å ha en ordentlig mailsignatur er smart både med tanke på business, men også med tanke på merkevarebygging. Uansett egentlig!


I denne artikkelen kommer jeg til å vise hvordan du enkelt kan lage og sette opp din egen epost signatur - enkelt og greit.


Når du har valgt stilen på signatur som du liker, så kan du kopiere den direkte fra e-post signaturene i dette dokumentet. På bunnen av denne artikkelen vil du finne instruksjonene for hvordan gå frem.G-Mail signaturer


Blant signaturene vil du finne de helt enkle signaturene til mer avanserte signaturer. Alle til sitt bruk. Det viktigste er at du kopierer hele signaturen inn i signaturfeltet i din gmail og først etter at du har limt det inn, redigerer det der.


Standard signaturerMerkevaresignatur


Litt mer avansert er denne under her og gjerne brukt om man ønsker å promotere en merkevare.

For å bruk signaturen over, erstatt bildene med dine egne bilder (50 x 50 px. Profilbildet er 75 x 75 px). Du kan også legge inn egne bildelinker med "tracking" for å få data på hvilket bilde som evt skaper mest oppmerksomhet.Online bedrift


Diver du online butikk, så kan man med denne signaturen vise frem ønsket produkt og spre ordet når du lanserer nye produkter.

Her erstatter du produktbildet med et bilde med størrelse 80 x80 px. Profilbildet er 115 x 115 px.Designer signatur


Profilbildet her er 75 x 75 px.Restauranteier


Driver du restaurant, så er denne perfekt.


Profilbildet er her 100 x100 px.Salg og detaljhandelsignatur


En gif karusell for å vise frem forskjellige produkter er topp. Denne kan bli litt slitsom for enkelte, men har god effekt for å vise frem det man driver med. Kan være verdt å teste ut.


For å lage en gif av forskjellige bilder, samle bildene du ønsker å bruke og formater dem til 100 x 100 px. Deretter kan du bruke et online verktøy som Giphy's GIF skaper for å lage et slideshow/ gif. Legg til gif på samme måte som du gjør med vanlige bilder.Driver du med salg og har gode tilbud ute, så kan kanskje denne signaturen være aktuell.


Skaler salgsbanneret ditt til 450 x 150 px for å bruke malen over her. For å få bildet over banneret til å passe (Ricardo's), bruk et bilde med størrelse 140 x 100 px.Eiendomsmegler


Eiendom krever litt mer informasjon enn produkter, slik at i denne signaturen er det plass til litt ekstra plass. Her med mulighet for å vise frem to eiendommer med adresse, pris, størrelse eller det du ønsker fremme.Profilbildet her er 75 x 75 px og eiendomsbildene er 60 x 90 px.Slik installerer du Gmail-signaturen


Når du har valgt malen du liker, følger du disse trinnene for å fastsette din nye gmail-signatur.


 1. 1. Åpne innboksen på et skrivebordet. Prøv ikke å gjøre dette på mobilen. Det er ikke verdt det!

 2. Gå til tannhjulikonet under innstillinger øverst til høyre på siden, og klikk deretter på "Se alle innstillinger" i menyen.

 3. Du kommer automatisk til fanen "Generelt". Rull ned til du ser Signatur-delen. Tekstboksen til høyre for denne etiketten er signaturredigereren.

 4. Klikk på "Opprett ny". (Gmail lar deg nå lagre flere signaturer, slik at du kan bytte mellom dem hvis du sender e-post av forskjellige grunner. Hvis du vil opprette en andre signatur, klikker du på "Lagre" på den du oppretter for øyeblikket, og deretter Opprett ny til starte en annen.)

 5. Åpne Google-dokumentet med malene, og kopier malen du vil bruke. Pass på at du kopierer hele malen, selv om du ikke ønsker å bruke visse elementer i signaturen. Dette vil sikre at signaturens formatering forblir intakt.

 6. Lim inn malen direkte i signaturredigeringsprogrammet, og fjern deretter elementene du ikke er interessert i.

 7. Bytt ut navn, stillingstittel, firma og kontaktinformasjon i malen med din egen informasjon. (Gmail legger ofte automatisk til en hyperkobling til nettdomener og telefonnumre - hvis du ikke vil at disse skal kobles eller hvis du ikke vil at de skal vises i tradisjonell hyperkoblingsblått, fjern hyperkoblingen eller endre tekstfargen manuelt.)

 8. For å erstatte bilder i malen med dine egne bilder eller firmalogo, plasser markøren direkte til høyre eller venstre for bildet du erstatter og klikk slik at den blinkende markøren forblir der når du beveger musen. Klikk på bildeikonet i formateringslinjen, og legg til et bilde du vil bruke. (Sørg for at du har dimensjonert bildet til dimensjonene som er spesifisert for malen du bruker. Gmail prøver å gi deg muligheten til å endre størrelsen på bilder når de har blitt plassert i redigeringsprogrammet, men disse alternativene er begrenset, så eneste måten å garantere at bildet passer på er å dimensjonere det riktig.)

 9. Når bildet ditt er satt inn rett ved siden av malbildet i signaturen din, merker du malbildet og sletter det. Å gjøre det i denne rekkefølgen (i stedet for å slette først og deretter sette inn bildet ditt) vil bidra til å sikre at bildet havner på riktig sted.

 10. Legg til hyperkoblinger til alle sosiale medier-ikoner, produktoppføringer, porteføljekoblinger og planleggingsknapper. Det er ikke noe mer frustrerende enn en knapp som ikke er koblet til noe.


Tips og triks


Alle disse malene kan endres akkurat slik du vil ha de. Om du bruker med profilbilde, logo, eller om du kun har en sosial kanal du er tilstede i. Disse er enkel å tilpasse, men satt opp slik at man kan tilpasse de på best mulig måte.


Husk å stille inn hvilken signatur du ønsker skal være standard når du sender eposter, slik som under her.Håper du fant dette nyttig. Har du noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt!


LYKKE TIL!


Kilde: Zapier
245 views0 comments

コメント


bottom of page