top of page
Search
  • Writer's pictureHjortlands Paradis

Agorapulse - Planlegging av sosiale posterJeg har testet ut en god del verktøy for planlegging av sosiale poster den siste tiden og før jeg får samlet alle sammen i en samlet post, så tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om Agorapulse.Kriterier

Kriteriene jeg hadde for at et verktøy skal fungere for meg, er at det må være mulig å samle alle sosiale kanalene på et sted. Ikke bare at jeg kan styre eksempelvis Instagram eller Facebook, men for meg må et verktøy "ticke" av på at jeg kan poste til:

  • Facebook

  • Instagram

  • LinkedIn

  • LinkedIn company page

  • Facebook grupper

  • Youtube er ikke et must, men et pluss

Og her sjekker Agorapulse av på det meste. Ikke nok med å kunne publisere til de nevnt over her, men i tillegg kan man også legge til twitter og Google my Business profil. Så her får du i mine øyne, alt du trenger for å ha kontroll på et sted.


Jeg har jobbet tidligere i flere år med Sprout Social som jeg må si er virkelig noe av det beste, men Agorapulse er ganske så tett på mållinjen om jeg må innrømme det.


Brukergrensesnittet er enkelt og forståelig og man får teste det ut gratis i 14 dager uten å legge inn kredittkortopplysninger eller annet, slik at man får sjekket det ut uten å måtte kansellere eller dille med slikt.Kalenderen

Slik ser kalenderen ut når man åpner den, og denne kalenderen kan man også dele med andre utenforstående om man ønsker det. Slik at, om du jobber med kunder slik som meg, så kan man sende eller samhandle på kryss og tvers i kalendere.


Som man ser så kan man velge profilen man vil vise i menyen på venstre side, og alt som er merket, viser i kalenderen. Man kan også velge listevisning, ukesvisning eller månedsvisning, som her.


Agorapulse gir deg også mulighet å samhandle som team og man kan sende hverandre oppgaver og diverse i selve systemet. Her har jeg ikke testet det nok ut til å kunne si om flyten fungerer, men fungerer det i nærheten slik som Sprout Social, så er dette supert for større team. Her kan man godkjenne, be om gjennomlesning, be kollegaer svare på spørsmål som kunder stiller og mye mye mer.

Rapporter


Jobber man for en større bedrift, så ønsker man ofte å kunne rapportere på det man jobber med, og ikke bare da. Men rapportene man får i Agorapulse gir deg god innsikt og man kan velge å sammenligne profiler, se på spesielle perioder, samt se hvilke hashtagger som fungerer. Du kan finne dagene og tidene som er best å poste, samt også se på engasjement og demografi på følgerene dine.Prisen


Prisen på Agorapulse er heller ikke noe å si noe på. Jobber du med sosiale medier og ønsker å ha kontroll og oversikt på et sted, så får du det med Agorapulse. Du betaler EUR 79,- pr mnd(om du skriver deg opp for et helt år) og da får du 10 sosiale profiler med, samt to brukere slik at man kan samhandle med andre dersom nødvendig. Ønsker du betale måned for måned, så betaler du EUR 99,-.


Sprout Social kan du derimot teste i 30 dager gratis, men koster deg USD 99,- om du betaler per mnd eller USD 89 pr mnd om man betaler for et helt år. MEN, du får derimot kun 5 sosiale profiler. Ønsker du 10 sosiale profiler, så er du oppe i USD 149,-.Anbefaling


Slik at blant de verktøyene jeg har testet ut, så får Agorapulse en stjerne i margen her og jeg lurer på om ikke dette er verktøyet jeg kommer å fortsette å bruke nå etter prøveperioden. Dette var sømløst, enkelt og brukervennlig og den dekker det meste av det jeg ser som en nødvendighet for å være et verktøy som fungerer for meg.


Lurer du på noe mer rundt sosiale planleggingsverktøy, så ta kontakt. Jeg kan gjerne guide deg i jungelen av det som finnes der ute dersom det trengs.


Ønsker deg en fantastisk dag og uke videre!Cecilie - Frk Hjortland
32 views0 comments

Comments


bottom of page