top of page
Search
  • Writer's pictureHjortlands Paradis

Endre filer fra .heic til .jpg


Er du en av de som tar mange bilder med mobilen? Med iPhone?


Da kjenner du kanskje til problemet når du skal dele det med andre som ikke haer iPhone eller når du evt skal endre de, laste de opp til forskjellige apper og lignende.


Jeg tar masse bilder i jobben min og når jeg først tar bilder, så tar jeg ofte mange. Til min kollega sin frustrasjon (som ikke er mac bruker ELLER iPhone bruker), så er det ofte en del styr når han ikke får åpnet alle .heic bildene som jeg har lastet opp på vår felles server.


I min søken etter noe som funket kjapt, greit og bra, så kom jeg over en side som gjør akkurat dette for deg! Du slipper laste ned noe programvare eller endre det i photoshop, du laster bare opp filene du vil endre, og så får du lastet de ned som .jpg.


Vil du teste det ut, så går du til denne siden.


Jeg synes denne var enkel og brukervennlig og vil anta at det er flere som har samme dilemma som meg. Så, håper at du kan dra nytte av denne lille artikkelen og tipset!


Ha en strålende uke videre!229 views0 comments

コメント


bottom of page