top of page
Search
  • Writer's pictureHjortlands Paradis

Frk Hjortland utvider teamet


Nyansatte Emilie Høye - nyansatt hos Frk Hjortland
Emilie Høye - Nyansatt hos Frk Hjortland

I starten av februar var jeg så heldig å få en ny kollega her på kontoret.

Herlige Emilie hadde et stort ønske om å lære mer om digitale og sosiale medier og vipps, så var vi to på kontoret! *Fanfare*Jeg er så utrolig glad for å få Emilie med på laget. Hun er en super ressurs! Ikke nok med det, endelig har jeg noen å le med og prate hull i hode på med fagprat! (Stakkars).

Heldigvis blir det en god miks.


Emilie er involvert i en del web- og andre prosjekter, men vil fremover få ansvaret for å poste i sosiale medier på vegne av Frk Hjortland. Slik at dersom du er på Facebook, Instagram, YouTube eller web, så vil du nok se mer aktivitet og poster fra oss der. Noe som har vært en plan å bli flinkere til. Kan jo være greit å “walk the talk” med tanke på hva man anbefaler egne kunder om å gjøre - nemlig være aktiv i sosiale medier og poste jevnlig..


For kunder vi allerede samarbeider med, så har noen av dere fått gleden av å hilse på Emilie allerede, og hun vil nok bli involvert ennå mer på sikt.


Frem til og med juni, så er Emilie her 50%. Dette er stor stas!


Velkommen Emilie! Superglad for å få deg med på team Frk Hjortland. Digger at du også heier på litt Harry neonlys logo på kontoret slik at vi er to om det.


Gleder meg masse til fortsettelsen!Ha en god Påske alle sammen.Hilsen fra

Cecilie og Emilie81 views0 comments

Comments


bottom of page