top of page
Search
  • Writer's pictureFrk Hjortland

Internasjonale dager for Januar


Godt nytt år alle sammen. Håper du har hatt en fantastisk feiring og at året starter bra!


Det er ikke så mange internasjonale dager i Januar, og Nyttår har vi jo allerede feiret 😁. Men man har #worldbrailleday og #worldlogicday og hva er ikke mer logisk å feire enn den 😜.


Og er du glad i popcorn 🌽, så er 19 kanskje dagen for deg!


Ellers så synes jeg at #internationaldayofeducation den 25.jan. er en viktig dag å feire og #dataprivacyday den 28.jan. Mye som skjer rundtom i disse tider som gjør at man kan bli litt skremt av hvordan personvern behandles..


Håper uansett at 2022 starter med et PANG og at dette blir et fantastisk år for oss alle! 🌟World Tech day


En dag som dessverre IKKE har kommet med i bildene her er #worldtechday som er den 6 januar. Den er jo en litt viktig dag for alle nerder sånn som meg.

For hva hadde verden vært i dag uten teknologi? Enklere kanskje. Kjedeligere kanskje.. Mindre inkluderende? Mer?


Jeg husker fortsatt da vi fikk Commodore 64 i hus.. for mange herrens år siden, og vi spilte "Summer games" og "20 tons". Gøyeste var "20 tons" synes jeg, for der kunne jeg lage egne spillbrett i spillet.


Og hadde det ikke vært for teknologi, så hadde jeg heller ikke kunne sittet her å skrevet til dere kjente og ukjente som leser dette nå. Eller snakke med mine gode "kollegaer" på andre siden av verden bare ved et enkelt tastetrykk. Love it.


Men alt har sine fordeler og ulemper. Jeg tenker jeg i alle fall her og nå, at det har flest fordeler.Her har du flere internasjonale dager for januar 2022:


24 views0 comments

Comments


bottom of page