top of page
Search
  • Writer's pictureHjortlands Paradis

Internasjonale Dager - Juni

Nå har jo juni allerede startet, men jeg delte disse på Frk Hjortland sin konto på Instagram og tenkte at disse er jo vel så relevante på Facebook og for markedsføringen generelt sett. Kanskje de også er relevant for deg?


Gjennom hele året så har man forskjellige Internasjonale dager som feires verden over, som eksempelvis nå i Juni hvor vi har World Food Safety Day, Glabal Wellness Day, World Croc Day bl.a.


Disse er en ypperlig anledning til å både få inspirasjon fra andre og også spre ditt budskap om dette er dager som er relevant for din business.


Jobber du innen matvarebransjen, så ville World Food Safety Day være en topp dag å promotere relevante produkter på. Eller jobber du innen helse, så nærmer World Blood Donor Day seg som er den 14.juni. Bruk da gjerne hashtaggen #worldblooddonarday for å nå ut. Eller International Day of Yoga - #InternationalDayOfYoga.


Grunnen til at jeg delte dette innlegget på Instagram er at hashtagger er mer utbredt der og det er lettere å nå et bredere publikum, men hashtagger brukes jo også på Facebook og LinkedIn om du er tilstede der, om ikke fullt så utbredt.


Sjekk gjerne over om det er noen dager som er relevant for din business:
Ønsker deg en fantastisk uke!Frk Hjortland

12 views0 comments

Comments


bottom of page