top of page
Search
  • Writer's pictureHjortlands Paradis

Takk for det gamle!

Updated: Jan 6, 2022Herlighet for et år det har vært! Hvem skulle ha trodd at 2021 skulle bli et så fantastisk år!?


Vil benytte sjansen å takke alle mine fantastiske kunder, samarbeidspartnere, støttespillere for året som har vært. Takk for all tillit, utfordringer, oppdrag, nye bekjentskap og muligheter i året som har vært. Ser virkelig frem til en vel så spennende 2022 og GLEDER meg å ta fatt på nye utfordringer.


Jeg startet mitt eget AS i 2021 i hovedsak for å drive med markedsføring, men i løpet av året har jeg også startet å coache innen mental muskelbygging også. Slik at 2022 vil starte med å jobbe mye med landets bakere, lansering av online markedsføringskurs og coaching av nye herlige mennesker.. Og hvem vet hva annet som kan ligge i loopen. Masse interessante samtale om dagen og jeg GLEDER meg til å se hva 2022 har å komme med! 😍


Så takk for året som har vært. Vi legger året med mye nedstegninger og covid bak oss og ser frem til ett nytt og friskt 2022 hvor jeg håper at vi kan legge bak oss det triste og vanskelige og kun se fremover!


Ønsker dere alle sammen et nydelig 2022 og håper jeg ser dere alle i året som kommer. Trenger dere hjelp til digital markedsføring og merkevarebygging eller hva det skulle være innen kommunikasjon og branding, så gi meg en lyd så tar vi en prat. Ser frem til å høre fra deg og gleder meg til et kunnskapsrikt og spennende 2022!


Nyttårsklem fra

Cecilie - Frk Hjortland

96 views0 comments

Comments


bottom of page