top of page
Search
  • Writer's pictureFrk Hjortland

Verdens emoji dag

Updated: Jul 20, 2022

Den 17.juli er verdens emoji dag.

For å markere anledningen har Instagram og Twitter delt noen nye innsikter om emoji-bruk, som kan hjelpe deg med å tenke på emoji-bruken din.


For la oss innse det, du bruker emojis. Nesten alle bruker emoji-respons på en eller annen måte, og emoji-bruken øker hvert år.
Emoji-bruk over tid


Instagram har valgt å fokusere på sport med sin Emoji Day-innsikt, med de mest populære sports-emojiene i appen basert på bruk i forskjellige regioner.
Instagram emoji-bruk


Merk at fotball faktisk kommer ut over alle disse, og jeg vil også foreslå at den visuelle naturen til appen også spiller en rolle i hvilke emojier som er mest brukt i hver region.


Det er interessant å vurdere hvilke emojier som er dine egne mest brukte, og hva det sier om din tilstedeværelse. Selv om Twitter også har fordelen av å kunne trekke ut disse dataene til en ordsky, noe som ikke er lett uten API-tilgang – men du vet sannsynligvis hvilke som er de mest brukte emojiene dine via din egen bruk.Generelt er imidlertid de mest brukte emojiene i tweets "gråter", "ler mens du gråter" og "bekymrede" ansikter.

Disse trendene endret seg i løpet av det siste året eller så, med pandemien som forårsaket en endring i den generelle følelsen. Men i de fleste tilfeller er dette de mest brukte emoji-tegnene.


"Emojis all around the world"


Her kan du se en oversikt over de mest brukt emojiene i hvert land

11 views0 comments

Kommentare


bottom of page