top of page
Search
  • Writer's pictureHjortlands Paradis

31 nye emojis som kan komme neste år
The world standard for text and emojis


The Unicode Consortium er et non-profit selskap dedikert til å utvikle, vedlikeholde og fremme programvareinternasjonaliseringsstandarder og data, spesielt Unicode Standard, som spesifiserer representasjonen av tekst i alle moderne programvareprodukter og standarder.


92 % av verdens onlinebefolkning bruker emoji i sin kommunikasjon – og Unicode definerer karakterene som gjør disse menneskelige forbindelsene mulige. Disse 3600+ emojiene representerer ansikter, vær, kjøretøy og bygninger, mat og drikke, dyr og mer. Fra et teknisk perspektiv, inne i datamaskinen eller telefonen, er hver en sekvens av ett eller flere Unicode-tegn, men til milliarder av brukere som bruker emoji hver dag, kan de uttrykke kjærlighet, gratulasjoner, ideer, kultur og mye mer.


Unicode-konsortiet ber om forslag fra publikum for hvilke nye emojier som bør vurderes for inkludering i standarden.


Disse emojiene kan komme


Et ristende ansikt, en gås, hender som pusher til høyre og venstre, en elg.. Dette er emojier som kan bli tilgjengelige for Android og iOS til neste år. Det blir avgjort i september i år, og det endelige utrykket avhenger av hva de store selskapene som Google og Apple velger.


Har du kanskje savnet en manet? Eller ingefær? Kanskje maracas?

Da kan du kanskje snart glede deg over at de blir tilgjengelige.

Ferre emojier enn tidligere


Tidligere år har det vært snakk om langt flere emojier sendt til godkjenning. Tidligere snakker man om 334 anbefalinger.


I år er det kun 31 forslag. Her kan du se de emojiene som lanseres.Visste du at du kan adoptere en emoji?


Vil du at bedriften din skal bli assosiert med 🍔-emojien? Føler du at det stakkars semikolonet og likhetstegnet aldri får noen respekt? Vil du erklære din kjærlighet med en 💍 eller 💘 dedikasjon til partneren din?


Nå kan du adoptere en karakter! Vis bedriften eller hobbyen din med 🎺, hedre din asiatiske arv med Hana Character Image, eller gi niesen din Olivia gave med stor bokstav O. For sportsentusiaster finnes det 🎳, 🏄, 🏈 og mer. Faktisk kan mer enn 136 000 tegn tas i bruk. Samtidig hjelper det å adoptere en karakter det non-profit Unicode Consortium i målet om å støtte verdens språk. Det er også en skattefradragsberettiget donasjon i USA, i den grad det er tillatt ved lov – og firmaet ditt kan gi tilsvarende midler.


Når du velger en karakter du ønsker å støtte, får du tilfredsstillelsen av å vite at du har bidratt til å gjøre den digitale verden mer inkluderende – i tillegg til et tilpasset digitalt merke du kan legge til nettstedet ditt eller online-profiler. Merkene er en enkel måte å vise og spre bevissthet om viktigheten av digital infrastruktur – helt ned til skriptene den støtter.


Om du ønsker å lese og lære mer om dette, så kan du sjekke ut sidene her.- Frk Hjortland42 views0 comments

Comments


bottom of page